Izvor: RTS, 25.Apr.2023, 17:52

Делегација ФСС-а на "Театару снова" у Лесковцу

Делегација Фудбалског савеза Србије предвођена потпредседником Браниславом Недимовићем и селектором сениорске репрезентације Драганом Стојковићем обишла је у стадион "Дубочица" у Лесковцу и изразила задовољство што је држава добила један модеран и функционалан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << фудбалски објекат по највишим стандардима Уефе.
Српски Манчестер, односно Лесковац добио је "Олд Трафорд", далеко мањи у виду капацитета за публику, али и новију верзију арене на којој већ деценијама игра један од најуспешнијих светских клубова - Манчестер јунајтед.

Један од најмодернијих стадиона у Србији изграђен је у Лесковцу, а на њему би поред Фудбалског клуба Дубочица требало да заигра и сениорски тим.
Инфраструктура неопходна за квалитетнији фудбал у Србији се побољшава, о чему сведочи и стадион у Лесковцу. 
Радују и позитивни утисци селектора Драгана Стојковића и директора репрезентације Стевана Стојановића, с обзиром на идеју Савеза да "А" репрезентација једну од утакмица у јесењем циклусу квалификација за Европско првенство одигра управо у Лесковцу.

Капацитет лесковачког стадиона износи нешто више од 8.000 места, а висина објекта стадиона је 16,3 метра, висина стубова рефлектора 32 метра, димензије фудбалског терена 105x68 метра, укупно терен са околином износи 121x85 метара, терен има дренажу и могућност грејања.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.