Izvor: RTS, 25.Apr.2023, 17:21

Евролига објавила Обрадовићев "мамац"

Евролига је у духу плеј-офа који креће мечевима Реал-Партизан и Монако-Макаби објавила одређене специфичности сваког тима, међу којима се нашла и акција Жељка Обрадовића за Дантеа Егзума.
Евролига се бавила тренерским триковима и замислима које >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << највећи стручњаци у Топ 8 користе, а играчи изведу на терену.
Што се тиче Партизана, изабрали су акцију за Дантеа Егзума и назвали је "мамац".
Акција креће тако што Егзум преведе лопту и препусти другом беку, у овом случају Алекси Аврамовићу. Аустралијанац прелази на леву страну, Аврамовић у средини и тројица преосталих десно. Други играч, конкретно Пантер, протрчава кроз два узастопна постављена блока Лесора, па Ледеја. То је тај "мамац".
Одбрана се фокусира на истрчавање Нанелија и високе играче, а Егзуму је остављена празна страна за залетање ка кошу, што он користи да својим физикалијама продре до обруча и закуца.
Можда је видимо и у Мадриду у првом сусрету Реала и Партизана.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.