Izvor: RTS, 25.Apr.2023, 15:17

Артета пред дерби са Ситијем: Заиста желимо да освојимо Премијер лигу

Менаџер Арсенала Микел Артета изјавио је пред утакмицу са Манчестер ситијем да његов тим заиста жели да освоји Премијер лигу.
Фудбалери Манчестер ситија у среду од 21 сат дочекују екипу Арсенала у утакмици 33. кола енглеске Премијер лиге.
"Чека >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нас тешка утакмица и велики изазов, али то је оно што смо хтели. Кад-тад смо морали да играмо против Ситија у гостима, а ако желимо да будемо шампиони, онда морамо и да их победимо. Да би био најбољи, мораш да будеш бољи од осталих. Једноставно је", истакао је Артета на конференцији за медије.
Шпанац додаје да његов тим мора да буде концентрисан на своју игру.
"Знамо за шта су спремни и добро смо се спремили, али много је битније да смо концентрисани на себе и на то како да им створимо проблеме. Велики тимови те казне ако им укажеш шансу, а дешавало нам се то у прошлости", истакао је менаџер Арсенала.
Артета је уверен да ће Арсенал одиграти наредни меч на високом нивоу.
"Заиста желимо да освојимо Премијер лигу и у среду ћемо то показати. Највећа је она утакмица која прва следи. Тако ми је и дуел са Саутемптоном у прошлом колу био највећи меч каријере. Живимо дан за даном, јер се противници мењају од утакмице до утакмице", закључио је шпански стручњак.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.