Izvor: RTS, 25.Apr.2023, 07:11

Партизан пред изазовом Реала у завршници Евролиге

Кошаркаши Партизана гости су Реала у Мадриду у првој утакмици четвртфиналне серије Евролиге. Дуел почиње у 20.45, а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.
Надметање Партизана и Реала многи сматрају дуелом титана европске >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << кошарке који на сјајан начин отвара завршницу елитног првенства.

Реал, који је већ вишегодишњи кандидат за титулу, на путу је ка једанаестој титули, а на другој страни  Партизан, који се после осам година одсуства вратио у Евролигу, спреман је за освајање друге титуле у историји.
То илустује и то што су регуларни део сезоне црно-бели завршили на шестом месту на табели, а Евролига је на свом твитеру поделила најбоље потезе црно-белих у досадашњем делу сезоне.
Ипак, тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је Реал фаворит у четвртфиналној серији Евролиге, али је додао да верује у свој тим.
Четвртфинална серија Евролиге игра се на три победе, прва и друга утакмица играју се вечерас и два дана касније у главном граду Шпаније.
Трећа утакмица ће бити одиграна другог маја у Београду од 20.45 сати, а евентуална четврта два дана касније такође у Београду. Евентуална мајсторица је на програму деветог маја у Мадриду.
Први дуел кошаркаша Реала и Партизана у Мадриду почиње у 20.45, а  његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.