Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 23:24

Олга Даниловић елиминисана у квалификацијама за Мастерс у Мадриду

Српска тенисерка Олга Даниловић поражена је у полуфиналу квалификација за Мастерс у Мадриду, Пољакиња Магдалена Френх је савладала Српкињу резултатом 2:1 (2:6, 6:3, 7:5) за два сата и 21 минут.
Први сет је Даниловићева, 136. на последњој ВТА листи, добила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << без већих проблема, направила је брејк за 3:1, а онда је новим брејком потврдила вођство 1:0.
Пољакиња, 100. играчица планете, заиграла је у другом сету много боље, направила је брејк за вођство 2:1, а онда још један код 5:3 и тако увела меч у одлучујући сет.
У трећем сету су у раној фази обе тенисерке размениле по брејк.
Код вођства 6:5, на сервис Даниловићеве, Френх је искористила другу меч лопту и стигла на корак од пласмана у главни жреб.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.