Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 19:32

Тотенхем сменио тренера после бруке у Њукаслу

Кристијан Стелини није више менаџер Тотенхема, после ужасне утакмице лондонског клуба у Њукаслу у којој су поражени 6:1. Његово место, макар до краја сезоне преузеће Рајан Мејсон.
Рајан Мејсон трећи је менаџер Тотенхема ове сезоне, пошто је управа >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << клуба из Лондона одлучила да раскине уговор са Кристијаном Стелинијем, после дебакла у Њукаслу и пораза од 6:1.
Стелини је на клупи "певаца" провео тек око месец дана, пошто је наследио Антонија Контеа, који је добио отказ крајем марта месеца.
Некадашњи Контеов помоћник није успео да стабилизује игру лондонског тима, који је поразом на северу Енглеске значајно умањио шансе да сезону заврши на једном од прва четири места које воде у Лигу шампиона.
Рајан Мејсон је добар део своје играчке каријере провео у дресу Тотенхема, а већ је био привремено решење на месту менаџера 2021. године.
Тотенхем је тренутно пети на табели Премијер лиге са шест бодова мање у односу на Манчестер јунајтед и Њукасл.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.