Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 17:21

Директорка Ролан Гароса Морезмо: Постоји могућност да Надал не игра

Директорка Ролан Гароса Амели Морезмо изјавила је да постоји оправдан страх да би Рафаел Надал могао да пропусти други гренд слем турнир у години.
Морезмо је у разговору за Би-Би-Си рекла да је свесна да би турнир могао да прође без најтрофејнијег >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тенисера са 14 пехара у Паризу, али да се нада да то неће бити случај.
"Очигледно је да постоји могућност да Надал не буде спреман и у стању да дође овде. Ипак, оно што знам је да,  ако постоји један турнир који он не жели да пропусти, онда је то овај. Има још пет недеља до турнира. Надам се и наставићу да се надам, држим му палчеве да оздрави", поручила је бивша велика шампионка.
Францускиња је свесна колики значај Надал има за париски турнир.
"Биће тешко замислити Ролан Гарос без њега. Он је велики део историје турнира у последњих 20 година, било би заиста тужно да га тамо не буде. Ипак, ја сам позитивног става, надам се да ће му кренути на боље", закључила је Морезмо.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.