Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 17:01

У сусрет дуелу са Реалом – најбољи потези кошаркаша Партизана у Евролиги

Кошаркаши Партизана у уторак почињу четвртфиналну серију елитног такмичења против мадридског Реала. Регуларни део сезоне црно-бели су завршили на шестом месту на табели, а Евролига је на свом Твитеру поделила најбоље потезе црно-белих у досадашњем делу сезоне. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
После 34 утакмице у лигашком делу такмичења, екипа Жељка Обрадовића остварила је скор од 20 победа и 14 пораза и тако заузела треће место на табели и добила мадридски Реал за противника у четвртфиналу.
Плеј-оф серија почиње у уторак у Мадриду. Прве две утакмице црно-бели ће играти као гости, па следе два меча у београдској Арени.
Евролига је на свом Твитеру поделила најбоље потезе свих учесника плеј-офа, међу њима је пет најатрактивнијих потеза кошаркаша Партизана.
Међу одабраним акцијама су закуцавања Егзума против Панатинаикоса и Олимпијакоса, "постер" Алексе Аврамовића, контранапад Мадара и Смаилагића, али и тројка Кевина Пантера против Монака, која је и обезбедила црно-белима пласман у четвртфинале.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.