Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 13:52

Познати термини четвртфинала АБА: Звезда у петак чека Задар, Мега иде у Подгорицу

Први мечеви четвртфинала плеј-офа АБА лиге Будућност - Мега, Црвена звезда - Задар и Цедевита Олимпија - ФМП биће одиграни у петак и суботу, док ће термин дуела између Партизана и Студентског центра биће накнадно саопштен због обавеза црно-белих у Евролиги, саопштено >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је на сајту регионалног такмичења.
Четвртфинална серија у АБА лиги се игра на две победе. Црвена звезда ће у петак од 20.00 на свом терену дочекати Задар, а друга утакмица је на програму петог маја у Хрватској (20.00).
Први меч четвртфинала плеј-офа између Будућности и Меге биће одигран у петак од 18 сати у Подгорици, док је други дуел на програму седмог маја у Београду (18).
Цедевита Олимпија ће у суботу од 18.30 дочекати ФМП, док ће други меч бити одигран шестог маја у Железнику (18.00).
Термини евентуалних мајсторица биће накнадно саопштени.
У саопштењу АБА лиге се наводи да ће термини утакмица између Партизана и Студентског центра биће одређени по завршетку обавеза црно-белих у Евролиги.
Партизан у уторак у Мадриду против Реала почиње четвртфинале плеј-офа Евролиге, које се игра на три победе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.