Izvor: RTS, 24.Apr.2023, 10:09

Горан Бубањ: Лајовићу фали бес да направи веће резултате

Тениски тренер Горан Бубањ, гостовао је у Јутарњем програму РТС-а у ком је изјавио да је победник турнира Српска опен Душан Лајовић прави спортиста, али је превише фин и скроман и да му мало беса фали за боље резултате.
Душан Лајовић савладао је у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << финалу Српска опена Руса Андреја Рубљова са 2:1, по сетовима 6:3, 4:6, 6:4.
"Да је Лајовић освајао турнире ово би била рутина, са друге стране Лајовић је два пута побеђивао Рубљова, знају сем тренирају заједно па ово није изненађење, мада читав меч је од првог минута ишао на његову страну", сматра Бубањ.
Тениски тренер сматра да је "Дуци" изузетно скроман и фин, да је диван дечко ком фали мало беса и енергије да прави веће резултате.
Бубањ исиче да је Ђоковића пореметило доста догађаја на које је ишао.
"Крајњи циљ је Роланд Гарос. Ђоковић је дуг период провео без турнира, када је у Београду иде у позориште, на кошаркашке утакмице, све то скреће пажњу јер није фокусиран на оно што следи. Опет, почетак је сезоне и спора је подлога, али циљ је Роланд Гарос и ка томе стреми" рекао је Бубањ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.