Izvor: RTS, 23.Apr.2023, 22:01

Тибилов и Каџаја освојили бронзане медаље за Србију на ЕП у рвању

Рвачка репрезентација Србије освојила је још две медаље у грчко-римском стилу на Европском првенству у Загребу, саопштио је Рвачки савез Србије. Бронзаним одличјем окитили су се Георги Тибилов у категорији до 60 килограма и Михаил Каџаја у категорији до 97 килограма. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Тибилов је у одлучујућој борби за треће место победио Керема Камала из Турске са 7:3 и показао да је нови озбиљан противник у својој категорији.

Са друге стране Миахил Каџаја у мечу за бронзу, у неизвесној борби до последњег тренутка, био је бољи од Николоза Какелашвилија из Италије.
Српска рвачка репрезентација имала је фантастичан наступ на шампионату Европе у главном граду Хрватске пошто је освојила укупно четири медаље.
Претходно, бронзом се окитио Хетик Цаболов у слободном, док је Виктор Немеш стигао до сребра у грчко-римском стилу у категорији до 77 килограма.
У саопштењу РСС се наводи да је српско рвање са ова четири одличја стигло од 110 медаље и да је настављен невероватан низ освајања великих одличја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.