Izvor: RTS, 23.Apr.2023, 21:49

Никси на корак до друге рунде, Кавси опет пали у "Медисон сквер гардену"

Кошаркаши Њујорк никса дошли су до треће победе у првој рунди Истока, савладавши Кливленд кавалирсе 102:93.
Њујорк је захваљујући тријумфу у првом сусрету у Кливленду и са два на домаћем паркету дошао до једне победе за пласман у наредну рунду плеј-офа.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Никси су имали 15 поена предности и допустили су да се противник врати и шта више поведе у трећој деоници. Нису поклекли играчи Тома Тибодоа и ношени атмосфером са трибина "Медисон сквер гардена" успели су да у последњој четвртини поврате предност и дођу до мирног одстојања.
Најистакнутији код Никса био је Џејлен Брансон са 29 поена, шест асистенција и шест скокова. Ар Џеј Берет га је пратио са 26 поена. Џош Харт је уписао 19 поена и седам скокова.
Даријус Гарланд је за Кливленд убацио 23 поена и поделио 10 асистенција. Карис Леверт и Џерет Ален су стали на 14 поена. Подбацио је Донован Мичел са 11 поена. 
Наредни дуел у Кливленду игра се за четири дана.
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.