Izvor: RTS, 23.Apr.2023, 21:48

Керкез: Спремамо се за утакмицу са ТСЦ-ом

Тренер Чукаричког Душан Керкез био је задовољан после победе над црно-белима, истакао да је његов тим заслужено победио и да их очекује још важнији меч на гостовању ТСЦ-у у Бачкој Тополи.
Фудбалери Чукаричког надиграли су Партизан са 1:0 на отварању >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << плеј-оф фазе Суперлиге Србије, а њихов тренер је у изјавама после меча истакао да је очекивао такав резултат.

"Показали смо у овом тренутку да смо бољи. Честитам мојим момцима на игри и пожртвовању. Кажу тешко је победити два пута исту екипу у пар дана, али није немогуће. Ми верујемо у нешто сви заједно и надам се да ћемо до тог циља доћи. Дуљају и Партизану бих пожелео много среће, а ми морамо да се одморимо и спремимо за још важнију утакмицу са ТСЦ-ом", навео је Керкез.
Чукарички се тренутно налази на другом месту СЛС, које води у квалификације за Лигу шампиона, са 65 бодова.
Партизан ће у среду на свом терену без присуства навијача дочекати Црвену звезду, док ће Чукарички дан касније гостовати ТСЦ у Бачкој Тополи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.