Izvor: RTS, 23.Apr.2023, 20:45

Реал с победничким осмехом иде на Партизан

Кошаркаши Реала победили су у гостима екипу Хувентуда резултатом 86:76 у мечу 29. кола шпанске АЦБ лиге.
Најефикаснији у екипи Реала био је Марио Хезоња са 20 поена, док је Џанан Муса убацио 16. Код домаћих, најбољи је био Андрез Фелиз са 13 поена.
Мадриђани >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су тренутно трећи на табели АЦБ лиге са 23 победе и шест пораза, док је Хувентуд шести са скором 18/11.
Реал и Партизан наредне недеље почињу четвртфиналну серију Евролиге, која се игра на три победе.
Први меч Реала и Партизана биће одигран у уторак у Мадриду од 20.45 сати, а други два дана касније такође у главном граду Шпаније.
Трећа утакмица ће бити одиграна другог маја у Београду од 20.30 сати, а евентуална четврта два дана касније такође у Београду. Евентуална мајсторица је на програму деветог маја у Мадриду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.