Izvor: RTS, 23.Apr.2023, 18:28

Душко Ивановић: Желимо у Љубљани да наставимо победничку серију

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да ће "црвено-бели" ићи на победу против Цедевита Олимпије у Љубљани у регионалној АБА лиги.
Црвена звезда ће у понедељак од 18 сати гостовати у Љубљани у заосталом мечу трећег кола АБА лиге, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који је првобитно одложен на захтев љубљанског тима.

"Црвено-бели" на овом мечу неће моћи да рачунају на аргентинске кошаркаше Луку Вилдозу и Факунда Кампаца, који су након првобитно заказане утакмице стигли у клуб па немају прво да играју у заосталом сусрету.
"Идемо у Љубљану да одиграмо добру утакмицу, истина резултатски притисак не постоји, али када носис дрес Црвене звезде притисак је увек ту. Увек желимо да победимо, било када и било где. Тако ће бити и у Љубљани. У серији смо победа, и желимо да у добром ритму дочекамо почетак доигравања у АБА лиги где су наше амбиције познате", рекао је Ивановић, преноси званични сајт клуба.
Кошаркаш Црвене звезде Стефан Лазаревић изјавио је да очекује да његов тим одигра добар меч у Љубљани.
"Остаје нам још та једна утакмица пред плеј-офа коме се сада окрећемо али желимо да одиграмо добру чврсту утакмицу у Љубљани и дођемо до победе. Иако нема такмичарски значај, свака победа је важна јер се њима гради самопоуздање за наставак, а то је плеј-оф и завршница сезоне. Имали смо времена да се одморимо, све смо комплетнији иако у Љубљани нећемо имати Факунда и Луку, али и довољно дугу клупу да одиграмо добру утакмицу", рекао је Лазаревић.
Црвена звезда је друга на табели са 22 победе и три пораза, док је Цедевита Олимпија четврта са скором 17/8.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.