Izvor: RTS, 23.Apr.2023, 17:16

Лајовић: Хвала свима који су били уз мене из кад је било тешко

Српски тенисер Душан Лајовић се у изјави после доделе трофеја обратио Андреју Рубљову и свима који су га подржавали током успона и падова у каријери.
Душан Лајовић је успео да на путу до трофеја савлада Новака Ђоковића и Андреја Рубљова. Тријумф >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у финалу је дошао после велике борбе у три сета.
"Андреј, хвала ти на лепим речима. Сјајно си играо последње две недеље. Ми смо стварно блиски ван терена, није ми било лако да играм против тебе. Жао ми је што си изгубио, надам се да ћеш имати још успеха. Желим ти све најбоље у наредним недељама", поручио је Лајовић Русу.
"Захвалио бих се свим људима који ме подржавају ове године. Не само кад иде лепо него кад је и тешко. Хвала што су вреовали у мој тенис", закључио је Лајовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.