ФК Нови Пазар: Хвала новосадској публици на фер и спортском поздраву

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 14:22

ФК Нови Пазар: Хвала новосадској публици на фер и спортском поздраву

Фудбалери Војводине јуче су на стадиону „Карађорђе“ савладали екипу Новог Пазара резултатом 4:0. Утакмица је одиграна без тензија, а гостујући тим на друштвеним мрежама похвалио је новосадски клуб, али и публику. Фото: ФК Војводина „ФК Нови Пазар овом приликом жели да се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << захвали ФК Војводина на изузетном дочеку, гостопримству и организацији утакмице. Посебно се захваљујемо новосадској публици на фер и спортском поздраву на самом почетку утакмице. Учинићемо све да узвратимо првом наредном приликом у Новом Пазару“, написали су из тог клуба на друштвеним мрежама.
Спикер Фудбалског клуба Војводина искористио је прилику пред почетак меча да свим припадницима муслиманске вероисповести, којих у Србији највише има у Новом Пазару, честита Рамазански бајрам, што је поздравила и новосадска публика.
Такође, вредно је истаћи да током меча није било увредљивих песама и повика усмерених противнику.
Почетку утакмице присуствовали су и школарци са Косова и Метохије, који су овог викенда били у посети Новом Саду.
Наредни меч фудбалери Војводине играју 26. априла у Крагујевцу, где од 16 часова гостују екипи Радничког 1923.
Rukometaši Vojvodine plasirali su se u finale EHF Kupa (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФК Нови Пазар: Хвала новосадској публици на фер и спортском поздраву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.