Izvor: RTS, 23.Apr.2023, 09:24

ЈКП ГСП шампион меморијалног турнира "Играјмо за шеснаест"

Екипа Јавног комуналног предузећа ГСП првак је меморијалног турнира "Играјмо за шеснаест" , победом 4:1 у суперфиналу над тимом Обезбеђење РТС у Спортском центру "Вождовац".
На турниру који се одржава ове године по 24. пут учествовало је више од 80 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипа. За прелазни трофеј у суперфиналу играли су тимови ЈКП ГСП и Обезбеђење РТС.
ЈКП ГСП је остварио убедљив тријумф.
Марија Крунић из тима Факултета за спорт и физичко васпитање постигла је најлепши гол на меморијалу. У женској конкуренцији Грочански футсал клуб савладао је екипу Град Шабац после бољег извођења пенала 4:3, у регуларном делу игре био је 1:1.
У ревијалној утакмици, уочи финалних мечева, деца РТС-а, "РТС петлићи" су надиграли децу са Косова и Метохије 5:0.  
Поред малог фудбала играли су се и турнири у баскету, електронском фудбалу, шаху, стоном тенису, куглању, али и турнир у малом фудбалу за децу. Победник турнира у куглању је Горан Бувква (596 чуњева), друго место је освојио Игор Гајић (584), трећепласиирани је Дејан Живковић (568).
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.