Izvor: RTS, 22.Apr.2023, 15:01

Званично - Новак Ђоковић не игра у Мадриду

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић повукао је учешће на АТП Мастерсу у Мадриду због повреде лакта, објављено је на званичном Твитеру турнира.
Ђоковић је изгубио у четвртфиналу Спрска опена од Душана Лајовића, претходно је испао од Лоренца Мусетија >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у осмини финала Монте Карла.
"Новак Ђоковић није у стању да наступа на АТП Мастерсу у Мадриду. Ноле, желимо ти брз опоравак и да те што пре видимо на терену", пише у објави на званичном Твитер налогу турнира.
Новак је по доласку у Бањалуку на конференцији за медије истакао да повреда лакта још није у потпуности залечена.
"Пуних 20 година се бавим професионалним тенисом, уморио сам се од плана, шта је следеће. Како човек стари, више цени да буде присутан у садашњем тренутку, нико не жели да говори шта ће бити следеће недеље. Знате који су ми циљеви. Лакат није у идеалном стању, али се надам да ћу у потпуности бити спреман за први меч", истакао је Ђоковић.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.