Izvor: RTS, 22.Apr.2023, 13:52

Милман: Ђоковић највећи фаворит за трофеј на Ролан Гаросу

Иако најбољи тенисер света Новак Ђоковић није на најбољи начин почео сезону на шљаци, аустралијски тенисер Џон Милман истакао га је као највећег фаворита за освајање Ролан Гароса. На друштвеним мрежама је констатовао да шансе имају Карлос Алкараз и Рафаел Надал >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << али да је Ђоковић далеко највећи фаворит.
Новак Ђоковић је прво поражен од Лоренца Музетија у трећем колу Мастерса у Монте Карлу, а потом у четвртфиналу АТП турнира у Бањалуци од Душана Лајовића, па су многи посумњали да је у својеврсној кризи која ће се одразити и у наставку сезоне.
Џон Милман је у својим коментарима на друштвеним мрежама прокоментарисао ове Новакове лошије резултате и истакао да се освајач 22 гренд слема традиционално споро креће на шљаци и да најбоље игра на мастерсу у Риму.
„Мислим да још увек нисмо видели најбољи Новаков тенис на шљаци, очекујем га на врхунском нивоу у Риму. И сам је рекао у прошлости да достиже оптималну форму у италијанској престоници.“, рекао је Милман.
Аустралијанац је истакао да је то уобичајени ритам припрема за максималну форму пред турнир на Ролан Гаросу и навео кога сматра за највеће фавирите на том турниру.
„Мој избор гласи овако, Новак Ђоковић, Карлос Алкараз, и Рафаел Надал (ако Надал не игра у Риму, Јаник Синер је на трећем месту)“, написао је Аустралијанац на друштвеним мрежама.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.