Izvor: RTS, 22.Apr.2023, 10:47

Лајовић и Кецмановић у дуелу за финале у Бањалуци

Српски тенисери Душан Лајовић и Миомир Кецмановић бориће се у полуфиналу турнира Српска опен. Дуел у Бањалуци почиње у 15.30 а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.
Душан Лајовић је направио велико изненађење надигравши >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << најбољег тенисера Србије и света Новака Ђоковића у четвртфиналу Српска опена у Бањалуци са 6:4, 7:6 (8:6).
На другој страни Миомир Кецмановић је савладао Чеха Јиржија Лехечку са 7:5, 6:0 и изборио шансу за надметање за пласман у финале.
Лајовић, који је тренутно 70. на листи, и Кецмановић, који је на 33. месту, до сада нису одмеравали снаге на терену па ће овај дуел бити посебно ваћан за оба тенисера.
У првом полуфиналу за пласман у финале бориће се Словал Алекс Молчан и тренутно 6. играч света Рус Андреј Рубљов који и брани прошлогодишњу титулу из Београда.
Меч Душана Лајовића и Миомира Кецмановића у Бањалуци почиње у 15.30 а његов ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.