Izvor: RTS, 21.Apr.2023, 20:25

Лајовић после тријумфа над Ђоковићем: Највећа победа у мојој каријери

Душан Лајовић био је задовољан својом партијом и победом против најбољег тенисера света Новака Ђоковића у четвртфиналу Српска опена.
Лајовић је после тријумфа над Ђоковићем истакао да је то највећа победа у његовој каријери.
"Сви волимо >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Нолета, чак сам и ја певао у једном трнутку док су сви певали 'Ноле, Ноле', а онда сам се сетио да играм против њега. Ово је највећа победа у мојој каријери", рекао је Дуци после меча.
Лајовић је задовољан својом игром, док је анализирао тенис најбољег светског тенисера.
"Данашњи меч је са моје стране био изванредан, са његове није био на свом нивоу. Мислим да још тражи игру на шљаци. Милсим да је имао проблема са лактом, пошто је проценат сервиса био низак за играча његовог калибра. На срећу, успео сам то да искористим и приведем овај меч крају, што је била и најтежа ствар за мене", рекао је Лајовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.