Izvor: RTS, 21.Apr.2023, 13:58

Ђере после велике борбе испустио полуфинале Српска опена

Ласло Ђере није успе да се пласира у полуфинале Српска опена, пошто је после велике борбе и три сета изгубио од Словака Алекса Молчана - 2:6, 6:4, 5:7.
Први од четворице српских тенисера који су дошли до четвртфинала Српка опена у Бањалуци није успео >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да се пласира у завршницу - Ласло Ђере је у три сета изгубио од Словака Алекса Молчана.
Молчан је био одличан у првом сету - два пута је одузимао сервис српском тенисеру и врло брзо дошао до предности у сетовима (6:2).
Како је време одмицало, Ласло је играо све боље. У великом броју гемова виђене су брејк лопте, али је Ђере једини брејк у сету направио у седмом гему и дошао до изједначења (6:4).
Кулминација је виђена у трећем делу - прво је Ђере изгубио свој сервис, али успео да направи преокрет и при вођству од 5:4 сервирао за меч.
Ипак, Молчан је у завршници одиграо без грешке, прво је надокнадио брејк заостатка, а онда још једном одузео сервис српском тенисеру за победу (7:5) и пласман у полуфинале турнира у Бањалуци.
Молчан ће се за пласман у финале борити против бољег из дуела између Дамира Џумхура и Андреја Рубљова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.