Izvor: RTS, 20.Apr.2023, 21:27

Рубљов: Волео бих да ми Новак буде тренер, али немам новца за то

Руски тенисер Андреј Рубљов је данас, после победе над Перуанцем Хуаном Паблом Вариљасом, рекао за сајт Српска опена да би му била част да му једног дана Новак Ђоковић буде тренер.
Првак Монте Карла рекао је да још није довољно зарадио како би платио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Новака за ту улогу.
"Немам довољно новца да платим Новака. Али, била би ми част да ми он буде тренер. То би било нереално, уколико би поделио пола искуства са мном", објаснио је Рубљов.
Рубљов у Монте Карлу је рекао да је веома захвалан директору турнира Ђорђу Ђоковићу.
"Хвала Ђоковићевом брату Ђорђу, много ми је помогао у доласку из Нице у Бањалуку. Нисам то очекивао и захвалан сам му на томе. У понедељак сам одмарао, у уторак сам тренирао мало, у среду мало више, а данас сам играо доста добро. Нисам очекивао да овако лако победим. Хуан је ове године замало победио Зверева на Аустралијан опену, опасан је и може да игра баш добро. Нисам очекивао да ми све иде за руком данас", рекао је Рус.
Са осмехом на лицу казао је да је пробао чувене бањалучке ћевапе.
"У једном локалном ресторану сам одмах пробао ћевапе и заиста ми се свиђају", рекао је видно расположени Рубљов, који ће сутра у четвртфиналу играти против Дамира Џумхура.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.