Izvor: RTS, 20.Apr.2023, 18:56

Чукарички славио пред празним трибинама, Партизан четврти на табели

Фудбалери Чукаричког победили су Партизан 1:0 (0:0) у одложеном мечу 30. кола Суперлиге Србије.
Најконтроверзнији меч овогодишње сезоне Суперлиге Србије је одигран, после кога Чукарички слави тријумф. Меч је био прекинут у редовном термину због сукоба >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << навијача Партизана са полицијом. Одлучено је да наставак буде одигран без гледалаца.
Победу домаћину донео је управо бивши играч Партизана Ђорђе Ивановић у 46. минуту. Мухамед Бадамоси је урадио "лавовски" посао снажним грађењем на средини терена и слањем лопте у простор за Ивановића који је финиширао контранапад поготком.
"Црно-бели" су имали најбољу прилику у 73. минуту, кад је Рикардо Гомеш покушао главом да заврши центар-шут послат на даљу стативу.
Ивановић је имао прилику два минута касније да дуплира предност снажним шутем десном ногом у "срцу" казненог простора, али је Зоран Поповић одбранио.
Чука је сада трећа на табели са 62 бода, прецизније речено изједначена са ТСЦ-ом испод лидера Црвене звезде. Партизан је четврти са пет бодова мање.
Исти ривали сусрешће се на истом месту у првом колу плеј-офа 23. априла.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.