Izvor: RTS, 20.Apr.2023, 16:51

Рубљов убедљив против Виљариса, у четвртфиналу против Џумхура

Рус Андреј Рубљов савладао Перуанца Хуана Пабла Виљариса са 2:0 по сетовима 6:2, 6:2 и пласирао се у четвртфинале Српска опена. Ривал у борби за полуфинале биће му Дамир Џумхур из БиХ.
Рубљов је оравдао улогу фаворита у дуелу са Перуанцем. Лако је сломио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << отпор ривала и за само 70 минута игре обезбедио пласман у четвртфинале. Ривал није имао решења за игру расположеног ривала и врзо је спустио гард.
Већ на старту меча Рус је одузео сервис противнику и стигао до раног брејка. Виљарис није успео да запрети, а Рубљов новим брејком у петом гему долази до 4:1. Потом је мирно привео сет крају – 6:2.
Слична слика и у другом сету. Поново Рус уз два брејка долази до 5:1. У том шестом гему Перуанац није искористио, једине на мечу, две брејк прилике. Поново Рубљов рутински приводи сет и меч крају – 6:2 и у другом сету.
У борби за полуфинале у петак, Рубљов ће се састати са Џумхуром.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.