Izvor: RTS, 20.Apr.2023, 12:52

Рафаел Надал због повреде пропушта и мастерс у Мадриду

Шпански тенисер Рафаел Надал саопштио је да одустаје од наступа на мастерсу у Мадриду, пошто се још није опоравио од повреде.
Рафаел Надал се још није опоравио од повреде кука задобијене на Отвореном првенству Аустралије у јануару због чега >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је пропустио неколико турнира, а сада је потврдио да пропушта и мастерсу у Мадриду.
"Као што знате, претрпео сам тешку повреду на Аустралијан опену. Првобитно је требало да паузирам шест до осам недеља, а до сада сам одсуствовао 14 недеља. Реалност је да ситуација са повредом није онаква какву сам очекивао. Испоштовао сам све савете лекара, али опоравак не иде добро и налазим се у тешкој ситуацији", рекао је Надал на друштвеним мрежама.
Рафаел Надал је због повреде пропустио турнире у Барселони и Монте Карлу.
"Повреда још није зарасла и још не могу да радим оно што ми је потребно да се такмичим. Тренирао сам, али пре неколико дана смо одлучили да урадимо још један третман и да видимо да ли има побољшања. Не могу да дајем рокове за повратак, не знам. Тако сада стоје ствари", написао је Надал.
Мастерс у Мадриду игра се од 26. априла до седмог маја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.