Izvor: RTS, 19.Apr.2023, 12:37

Пиоли: Поносан сам на моје фудбалере, заслужено смо прошли у полуфинале

Тренер фудбалера Милана Стефано Пиоли изјавио је да је поносан на играче свог клуба, који су изборили пласман у полуфинале Лиге шампиона, преносе италијански медији.
Милан је синоћ одиграо у Напуљу 1:1 са екипом Наполија у реванш мечу четвртфинала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Лиге шампиона. У првом мечу одиграном прошле недеље, Милан је на свом терену славио са 1:0.
Пиоли је подсетио на меч са Рио Авеом из 2020. године када је Милан тек после бољег извођења пенала изборио пласман у Лигу Европе.
"Памтимо и Рио Аве. Дуг пут смо прешли. Сматрани смо аутсајдерима против Наполија, али водим групу играча великог срца. Показали смо зубе и у неким тренуцима патили, али заслужено смо прошли даље. Предност од 1:0 из првог меча нам је и помогла, али нас у неку руку и спутала. Превише времена смо им допустили лопту у поседу, али то је разумљиво”, рекао је Пиоли.
Фудбалери Милана су последњи пут у Лиги шампиона играли пре 16 година.
"Многи наши играчи нису играли меч попут овог. Сви су се жртвовали, били смо тим. Срећни смо због навијача, који су нас увек подржавали и када ствари нису ишле добро. Поносни смо на њих", закључио је Пиоли. Милан ће у полуфиналу играти са победником дуела између Интера и Бенфике. Интер је у првом мечу славио са 2:0, а реванш дуел је на програму вечерас од 21 сат у Милану.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.