Izvor: RTS, 19.Apr.2023, 12:00

Атаман: Постаћу нови Обрадовић ако пређем у ПАО

Тренер кошаркаша Ефеса Ергин Атаман признао је да би могао на крају сезоне преузме екипу Панатинаикоса, преносе грчки медији.
Атаман (57) је преузео Ефес 2017. године, а са клубом из Истанбула освојио је две титуле у Евролиги.
Ефес ове сезоне није >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << успео да избори плеј-оф Евролиге, а Атаман је најавио да би могао да напусти овај клуб на крају сезоне.
"Истина је да преговарам са Панатинаикосом, имам добар осећај. Све је било позитивно и кад напустим Ефес, Панатинаикос ће бити мој први избор. Атмосфера у 'ОАКА' арени ми одговара", рекао је Атаман за грчки сајт "Лajвспорт."
Турск стручњак се упоредио са тренером Партизана Жељком Обрадовићем, који је са Панатинаикосом освојио пет титула у Евролиги.
"Ако дођем у Грчку постаћу нови Жељко Обрадовић", поручио је Атаман.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.