Izvor: RTS, 19.Apr.2023, 07:29

Циципас: Алкараз је 'нови Надал'

Млади шпански тенисер Карлос Алкараз могао би да буде наследник Рафаела Надала, изјавио је Грк Стефанос Циципас, преноси Јуроспорт.
Алкараз је тренутно други тенисер света иза Србина Новака Ђоковића. Шпанац ће почетком маја да прослави 20. рођендан.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Што се Надала тиче, дефинитивно много нуди нашем спорту. Када је ту, његово присуство и енергија много значе на сваком турниру, начин на који се бори за сваки поен. Сада имамо неког сличног, а то је Алкараз, због начина на који се бори за сваку лоптицу на терену. Па он практично 'покрива' не терен него пола планете, кад изађе да игра! Тако да има много сличности, верујем да Алкараз може да буде 'следећи Надал' нашег спорта", рекао је Циципас.
Надал је у каријери освојио 22 гренд слем титуле, али је тренутно ван терена због повреде.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.