Izvor: RTS, 18.Apr.2023, 19:26

Лајовић: Против Крајиновића је пресудила моја боља форма

Српски тенисер Душан Лајовић изјавио је да је на мечу против Филипа Крајиновића у првом колу Српска опена пресудила његова боља форма. Лајовић је данас стартовао победом на турниру у Бањалуци пошто је савладао Крајиновића 6:2,4:6, 6:4.
Лајовић је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << стартовао победом на турниру у Бањалуци пошто је савладао Крајиновића 6:2,4:6, 6:4.

Меч је између српских тенисера почео је првог дана турнира, али је због кише прекинут и настављен је другог дана, а као победник у српском "дерби" сусрету изашао је Душан Лајовић.
"Искрено ни мени не одговарају овакви услови, више волим сунце, да мењам ритам. Данас је пресудила моја боља форма. Филип се мало мучи са својим тенисом, није имао тако дуг период да тражи игру. Надам се да ће се врати на прави пут, сви знамо да има квалитет. Само да те менталне ствари када је лош период и уђу ти у главу, мораш да избациш, а онда се вратиш, кренеш да радиш јако и одиграш неки челенџер, само да добијеш више мечева. Био сам мирнији у мечу, нисам осећао стрес на 5:4 јер је та страна која је даља од свлачионица била клизава", рекао је Лајовић. 
Српски тенисер је истакао да му није пријао прекид меча.
"Искрено, најгора ствар је кад играш против некога кога добро познајеш и ко ти је добар пријатељ, Ипак, то је део посла, желео сам само да прегурам овај дуел", додао је Лајовић.
Лајовић ће у осмини финала играти са победником меча између Хамада Међедовића и Грегора Баререа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.