Izvor: RTS, 17.Apr.2023, 23:23

Ивановић: Како моји играчи немају мотив да играју за Звезду

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је на конференцији за медије након утакмице са Сплитом да не разуме како играчи црвено-белих немају мотив да играју за београдски тим.
Кошаркаши Црвене звезде победили су на домаћем терену >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипу Сплита 83:74 (23:21, 16:15, 24:25, 20:13) у оквиру 26. кола АБА регионалне лиге.

"Вечерашња утакмица је требало да буде другачијег тока, али поновило се као и много пута ове године, опуштање неких играча и неодговорна игра. Морали смо да чекамо последњу четвртину да бисмо победили", рекао је тренер Црвене звезде.
Ивановић је критиковао играче због тога што нису били довољно агресивни у одбрани и нарочито у нападу.
"Не могу да прихватим да неко може да има већи мотив од мојих играча. То не могу да разумем. Како моји играчи могу да немају мотив да играју за Звезду. Не могу да разумем играча да изађе на званичну утакмицу, па и да је пријатељска, да може да игра без мотивације. Није утакмица била како сам предвидео. Требало је да играју неки играчи који нису могли да играју више и ухвате ритам за плеј-оф који долази, али није испало како смо планирали", изјавио је Ивановић.
Најефикаснији играч утакмице био је Филип Петрушев са 25 поена, шест скокова и  четири асистенције, за индекс користности од 36.
Црвено-бели у наредном колу гостују у Бару код екипе Морнара.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.