Izvor: RTS, 17.Apr.2023, 23:08

Киша прекинула први дан на турниру у Бањалуци, другог дана тројица српских тенисера на терену

Четврти меч првог дана турнира у Бањалуци, између Душана Лајовића и Филипа Крајиновића прекинут је због кише при резултату 6:2, 4:6, 2:0.
Дуелом између Филипа Крајиновића и Душана Лајовића требало је да први дан у на АТП турниру у Бањалуци буде обележен >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << такозваним српским дерби сусретом, међутим киша је прекинула сусрет, а меч ће бити настављен сутра.

Наставак меча на програму је сутра не пре 11 часова, док ће Ласло Ђере играти против Романа Сафијулина на централном терену нешто касније.
Меч између Хамада Међедовића и Адриа Барере заказан је за 13.30 часова.
Другог дана турнира очекују се дуели Гаела Монфиса и Јирши Лехечке, као и Дамира Џумхура и Лиама Брејдија.
На "Грандстанд" терену од 11 часова играће Елијас Имер и Абедалах Шелбај, потом су на програму Ришар Гаске и Дино Призмић. Хуан Вариљас ће снаге одмерити са Хуго Гастоном од 14 часова, па следи дубл браће Матеја и Ивана Сабанова против Франциска Кабрала и Александра Недовјесова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.