Izvor: RTS, 17.Apr.2023, 09:21

Почео Српска опен, киша зауставила први дан

Првог дана на терен у Бањалуци надметање су почели Филип Крајиновић и Душан Лајовић. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић на терeн излази у среду, а данас је одрадио тренинг.
Дуелом између Филипа Крајиновића и Душана Лајовића требало је да први >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дан у на АТП турниру у Бањалуци буде обележен такозваним српским дерби сусретом, међутим киша је прекинула сусрет, а меч ће бити настављен сутра.
Лајовић и Крајиновић су до сада играли четири пута и резултат је тренутно изједначен на 2:2. Последњи пут снаге су одмерили прошле године на мастерсу у Монте Карлу, када је Лајовић победио са 6:2, 7:6.
Такође, сутра на терен излази Хамад Међедовић у дуелу са Французом Грегоаром Барером с којим се први пут среће на терену.
Најбољи тенисер Србије и света, који је у недељу допутовао у Бањалуку, слободан је у првом колу, док се у другом састаје са Луком ван Ашом.
Тај сусрет је на распореду у среду, а термин ће бити накнадно утврђен.
Титулу од прошле године са Србија опена брани Рус Андреј Рубљов, који је у недељу освојио мастерс у Монте Карлу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.