Izvor: RTS, 17.Apr.2023, 06:05

Звезда дочекује Сплит у АБА лиги

Кошаркаши Црвене звезде домаћини су тиму Сплита у утакмици 26. кола АБА лиге. Утакмица у хали „Александар Николић“ почиње у 20 часова а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.
Црвена звезда је после драматичне победе над  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Фенербахчеом са 91:89 завршила надметање у Евролиги и максимално се посвећује регионалном такмичењу.

Звезда у меч улази као велики фаворит не само због пуних трибина у хали „Александар Николић“ већ и због тога што су у првом мечу почетком године у Сплиту славили са 72:63 у мечу 13. кола АБА лиге.
Црвено-бели су тренутно другопласирани на табели са скором од 20 победа и три пораза са једним мечом мање од водећег Партизана и практично су обезбедили пласман међу осам најбољих тимова лиге али не одустају од борбе за шампионску титулу.
До краја првенства Звезду очекују још два меча, против Морнара у Бару и Цедевита Олимпије у Љубљани.
На другој страни Сплићани су девети на табели са скором 10/15, са једном победом мање од Задра и Студентског града који су 7. и 8. и пред њима је приоритет победе ако желе да задрже и теоретске шансе за пласман међу осам најбољих.
Утакмица Црвене звезде и Сплита у хали „Александар Николић“ почиње у 20 часова а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.