Izvor: RTS, 17.Apr.2023, 05:57

Партизан против Задра за наставак победничке серије

Кошаркаши Партизана гости су Задра у утакмици 26. кола АБА лиге. Дуел у дворани "Крешимир Ћосић" почиње у 18 часова а његов ток моћете пратити на нашем порталу.
После драматичне победе Партизана над Панатинаикосом са 83:81 у мечу последњег кола и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пласмана у плеј-оф Евролиге, црно-бели намеравају да и у регионалном надметању наставе победнички низ.

Још две утакмице на гостујућем терену су пред  “Парним ваљком” до завршетка лигашког дела а прво гостовање је у Задру.
Иако на гостујућем терену тренутно водећи тим на табели у меч улази као велики фаворит који је Задране у првом мечу на почетку године о Београду убедљиво надиграо са 114:77.
На другој страни пред Задранима је приоритет победе ако желе да победом осигурају пласман међу осам најбољих тимова регионалне лиге и пласман у четвртфинале.   
Партизан је први на табели АБА лиге са 22 победе и два пораза уз меч мање, док је Задар седми са скором 11/14.
Утакмица Задра и Партизана у дворани "Крешимир Ћосић" почиње у 18 часова, а њен ток моћете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.