Izvor: RTS, 16.Apr.2023, 11:15

Имобиле се сударио са трамвајем у Риму, капитен Лација прошао без повреда

Капитен Лација Ћиро Имобиле прошао је без повреда у саобраћајном удесу, који се јутрос догодио у Риму, пошто се фудбалер римског клуба сударио са трамвајем, преноси Газета дело Спорт.
Италијански медији наводе да је трамвај на линији број 19 прошао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << кроз црвено светло на раскрсници и сударио се са возилом, којим је управљао капитен Лација.
У овој саобраћајној несрећи повређено је неколико путника, који су се налазили у трамвају. Италијански медији да су сви путници лакше повређени, а једна особа је пребачена у болницу.
"Трамвај је прошао кроз црвено. Срећом, ја сам добро. Само ме мало боли рука", рекао је Имобиле после саобраћајне несреће.
Италијански медији наводе да ће више детаља о овој несрећи бити познато после полицијске истраге, која је у току.
Газета дело Спорт тврди да је уништен предњи део аутомобила фудбалера Лација и додаје се да је Имобиле пуком срећом избегао тешке повреде.
Италијански медији верују да ће капитен Лација бити спреман за наредни меч у Серији А против Торина, који ће бити одигран 22. априла.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.