Зеленски увео санкције бројним руским спортистима

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Apr.2023, 18:06

Зеленски увео санкције бројним руским спортистима

Председник Украјине Володимир Зеленски потписао је данас уредбу којом се уводе санкције за још 690 појединаца и организација из Русије. Фото: Танјуг/AP/Czarek Sokolowski, file Према документу објављеном на сајту председника Украјине, санкције су уведене бројним руским спортистима, као >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и руским интернет претраживачима, као што су „рамблер“ и „јандекс“, пренео је „Кијев индепендент“.
Зеленски је 1. априла увео санкције за 650 појединаца и организацјиа јер „раде у корист руске агресије“, као и онима који су повезани са руском војном индустријом.
„Нико ко помаже терористима, ради за њих, снабдева или прави оружје за терор неће побећи од одговорности“, поручио је тада Зеленски.
Makron o reformi penzionog sistema: Moj moto je nikada ne odustaj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски увео санкције бројним руским спортистима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.