Izvor: RTS, 15.Apr.2023, 11:13

Надал потврдио да пропушта турнир у Барселони

Прослављени шпански тенисер Рафаел Надал на друштвеним мрежама је потврдио да ћи пропустити предстојећи турнир у Барселони. Истакао је да тај турнир има посебан значај за њега, али да још није спреман за излазак на терен после повреде.
Потврдили >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су се наговештаји медија да се Рафаел Надал још није потпуно опоравио од повреде кука задобијене на Отвореном првенству Аустралије у јануару и да ће зато пропустити и турнир у Барселони.
„Барселона је за мене посебан турнир, јер је то мој усвојени клуб и играње код куће је увек јединствена сензација“, навео је 36-годишњи Надал на Инстаграму. „Још нисам спреман и зато настављам са припремама за повратак у такмичење.“
Надал, који је у Барселони 12 пута освајао титулу, пропустио је турнире у Индијан Велсу и Мајамију, као и текући у Монте Карлу, а упитно је хоће ли учествовати и на турниру у Мадриду.
Рафаел Надал не жели да ризикује нову повреду будући да има огромну жељу да буде потпуно спреман за Ролан Гарос, где ће ове године покушати да освоји 15. титулу у каријери.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.