Izvor: RTS, 14.Apr.2023, 23:37

Серелис: Партизан је одличан тим са најбољим тренером у Европи

Тренер Панатинаикоса Христос Серелис је после пораза у Београду од Партизана (83:81) рекао да су црно-бели одлична екипа са најбољи тренером у Европи.
Тренер Панатинаикоса истакао је да је Партизан екипа коју води најбољи тренер у Европи.
"За моју >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипу ово је била веома лоша сезона и желели смо да покажемо да можемо да играмо равноправно против одличног Партизана који води најбољи европски тренер Жељко Обрадовић", рекао је Серелис на конференцији за медије.
Прво полувреме смо одиграли одлично, читали смо њихове нападе и одбрану, али смо после пали у игри, а Партизан се подигао, додао је он.
"Мислим да смо утакмицу изгубили лошим решењима и одлукама у последња два напада. Што се тиче Партизана, мислим да ниједан тим из горњег дела табеле није желело да игра против Партизана у плеј-офу, па тако ни Реал, а шансе "црно-белих" расту јер на клупи имају најбољег тренера Европе", закључио је Серелис.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.