Izvor: RTS, 14.Apr.2023, 19:10

Били Џин Кинг куп: Пораз тенисерки Србије од Шведске, у баражу против Холандије

Женска тениска репрезентација Србије поражена је у петом колу Б групе такмичења по групама Прве Евро-афричке зоне Били Џин Кинг купа у Анталији од селекције Шведске 2:1. У недељу наше тенисерке играју у баражу против Холандије.
Српкиње ће пут до >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << плеј-офа за Светску групу, који се игра у новембру, покушати да изборе у суботу против другопласиране селекције из А групе Холандије.
У мечу против Швеђанки, прво је Миа Ристић поражена у три сета Касје Вилде Хенеман 4:6, 7:5, 6:1, затим је Лола Радивојевић изгубила од Ребеке Петерсон 6:4, 3:6, 6:4, да би у дублу Олга Даниловић и Катарина Козаров оствариле пирову победу против Џаклин Кабај Аворд и Касје Риналдо Персон 6:4, 6:3.
Директан пласман у плеј-оф оствариле су победници група Шведска и Мађарска.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.