Izvor: RTS, 13.Apr.2023, 23:47

Партизан против Барселоне или Реал Мадрида у плеј-офу Евролиге

Kошаркаши Партизана ће у Топ 8 фази Евролиге играти или против Барселоне или Реала, а на који ће шпански клуб у четвртфиналу елитног такмичења, знаће се након последњих утакмица 34. кола.
Партизан може регуларни ток Евролиге да оконча или на шестом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << или на седмом месту, у зависности од резултата утакмице против Панатинаикоса.

Уколико црно-бели оправдају улогу фаворита и стигну до победе, биће шести и најреалније је да ће играти протв Реала, јер Барселона дочекује отписану Валенсију и освајањем два бода иде на друго место, изнад шпанског ривала. 
Уколико Валенсија изненади Барселону у гостима и Партизан победи, изабраници Жељка Обрадовића ће ићи на Барселону. 
Може се догодити да и Партизан и Барселона изгубе, у том случају Партизан иде на Реал, док ако Барселона победи, а Партизан изгуби, "црно-бели" ће на каталонски клуб.
Свакако, све ће бити јасније након последњих утакмица лигашког дела најјачег клупског кошаркашког такмичења Европе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.