Izvor: RTS, 13.Apr.2023, 13:51

Синер чека Ђоковића или Мусетија у четвртфиналу Монте Карла

Италијан Јаник Синер савладао је Пољака Хуберта Хуркача 2:1 у сетовима (3:6, 7:6, 6:1) и пласирао се у четвртфинале Монте Карла. Ривал ће му бити победник дуела Новак Ђоковић-Лоренцо Мусети.
Италијан је после преокрета дошао до пласмана у четвртфинале >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << престижног мастерса на шљаци.
Наговештај о великој борби видео се у првом сету. Оба тенисера су узела по два брејка после којих је Хуркач изашао са предношћу од 4:1. Пољак је искористио ту дистанцу да дође до почетне предности.
Изједначен меч виђен је у другом сету. Нико није направио осетнију предност. Чак је и тај брејк игран на два поена разлике, где је са 8:6 изједначио Синер.
Ту је Италијан добио на психолошкој предности и енергији, довољно да дозволи само једна гем ривалу у последњем сету.
Синер ће у четвртфиналу чекати победника меча Новак Ђоковић-Лоренцо Мусети.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.