Izvor: RTS, 13.Apr.2023, 12:15

Ембид: Ко каже да га МВП награда не занима, тај лаже

Центар Филаделфије Џоел Ембид изјавио је да други играчи лажу да их не занима МВП награда
Кандидати за МВП награду у НБА лиги ове сезоне су српски репрезентативац Никола Јокић, Грк Јанис Адетокумбо и Камерунац Џоел Ембид. Грк и Србин су у више наврата >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << истакли како их награда за најкориснијег играча лиге не занима и да су фокусирани на игру целог тима.
"Ако људи говоре да их не занима награда за МВП, лажу вас. То је најбољи трофеј који играч може да освоји, много значајан. Уколико ја освојим, оправдаће сав труд који сам уложио током читаве сезоне. Зато ми је стало до МВП награде, јер кад уложиш толико напора и кад добијеш то признање, значи да ниси протраћио своје време", изјавио је Ембид.
Филаделија у првој рунди плеј-офа ће играти против Бруклина.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.