Izvor: RTS, 12.Apr.2023, 18:04

ФМП и Валинскас споразумно прекинули сарадњу

Кошаркашки клуб ФМП и литвански бек Паулијус Валинскас су споразумно прекинули сарадњу, објавио је београдски клуб на званичном сајту.
Валинаскас је током ове сезоне просечно бележио 14,6 поена и 4,9 асистенције, на 19 утакмица у АБА регионалној лиги.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Допринос Валинскаса је немерљив у остваривању одлчних резултата у сезоне и нема сумње да би наставио у истом ритму да га повреда није одвојила од терена, испоставиће се до краја сезоне. КК ФМП се овом приликом захваљује Валинскасу на изванредном и професионалном односу према Клубу, као и изузетном приступу сваком тренингу и утакмици. Желимо му пуно здравља и успеха у наставку каријера. Вале, хвала!", стоји у саопштењу ФМП-а.
Валинскас је до сада у каријери наступао за Жалгирис, Лијеткабелис и Окапи Алстар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.