Izvor: RTS, 12.Apr.2023, 14:16

Оливер Кан: Наравно да смо разочарани поразом, Манчестер сити је светска класа

Извршни директор Бајерна Оливер Кан изјавио је да су сви у минхенском клубу разочарани поразом од Манчестер ситија у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона, преносе немачки медији.
Манчестер сити је синоћ на свом терену савладао Бајерн 3:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Фудбалери и стручни штаб Бајерна су по повратку у Минхену имали обавезно заједничко дружење са челницима клуба.
"Наравно да смо разочарани резултатом у Манчестеру. Очекивали смо да би ствари могле да буду другачије после првог меча. Манчестер сити је светска класа и можда најбољи тим у Европи. Фудбал се своди на резултате, али мислим да смо и ми имали своје шансе, које нисмо искористили", рекао је Кан, који се обратио играчима по повратку у Минхен.
Он је истакао да Бајерн мора да се окрене наредном мечу у Бундеслиги против Хофенхајма.
"Сада нам не помаже да причамо о негативним стварима и о томе где се грешило и ко је крив. Имамо и даље велике шансе да освојимо титулу у Бундеслиги. Фокус би требало да нам буде на наредну утакмицу у Бундеслиги, а онда ћемо да размишљамо о реваншу против Манчестер ситија", додао је Кан.
Реванш дуел између Бајерна и Манчестер ситија на програму је 19. априла у Минхену.
"Знам да ствари не изгледају баш најбоље, али ја сам доживео неке невероватне ствари које само фудбал може да донесе. Наша је дужност и обавеза да у реваншу дамо максимум и на све начине покажемо нашим навијачима и целом свету да не одустајемо тако лако. Желимо да направимо преокрет колико год то тешко било", закључио је директор Бајерна.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.