Izvor: RTS, 12.Apr.2023, 14:14

Тухел: Брутално смо кажњени, заслужили смо да постигнемо бар један гол

Тренер фудбалера Бајерна Томас Тухел изјавио је да је минхенски клуб брутално кажњен за грешке на првом мечу четвртфинала Лиге шампиона против Манчестер ситија, преносе британски медији.
Манчестер сити је синоћ на свом терену победио Бајерн >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << резултатом 3:0.
"Не прихватам овај резултат. Казнили су нас у фазама у којима смо били боља екипа. Једноставно смо брутално кажњени. Добро смо играли до резултата 0:0. Не желим да разговарам о резултату. Видео сам добар наступ своје екипе до 70. минута. Заслужили смо да постигнемо бар један гол, а поклонили смо један или два. Мислим да је мојим играчима недостајало самопоуздања.
Резултат је горак за нас", рекао је Тухел.
Реванш утакмица биће одиграна 19. априла у Минхену.
"Ово је била стварно добра утакмица две врхунске екипе. Током 55-60 минута игре гледали смо неизвестан фудбал и тесну утакмицу. Првих пет, 10, 15 минута другог полувремена били су бољи, имали су шансе. Ипак, након тога смо се прилагодили, успоставили смо контролу и у завршници смо доминирали. Ово је невероватан резултат, али јако добро знам шта значи играти у Минхену. Знамо какав квалитет имају и покушаћемо да се спремимо за реванш. Живео сам у Минхену две године, знам какав менталитет и квалитет имају. Још није ништа готово. Емоционално сам уништен. Изгубио сам 10 година живота. Сада ћу да се опустим и узмем слободан дан. Желим да се припремим за утакмицу против Лестера у Премијер лиги", истакао је менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.