Izvor: RTS, 12.Apr.2023, 14:10

Ђоковић против Музетија у осмини финала мастерса у Монте Карлу

Српски тенисер Новак Ђоковић играће против Италијана Лоренца Музетија у осмини финала мастерса у Монте Карлу. Италијански тенисер је убедљиво надиграо земљака Луку Нардија са 6:0, 6:0 и пласирао се у треће коло турнира.
Лоренцо Музети је тренутно >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 21. тенисер на АТП листи, а за победу над Нардијем који је 159. требало му је само 52 минута игре.

Ђоковић је јуче у другом колу победио Руса Ивана Гахова са 7:6 (7:5) и пласирао се у треће коло.
Музети и Ђоковић одлично познају међусобне стилове игре јер су се на терену надметали три пута у каријери, а српски тенисер убедљиво води јер је добио сва три дуела.
Меч између српског и италијанског тенисера на програму је у четвртак, а организатори су на сајту турнира најавили да се почетак дуела очекује око 15 часова.
Пре Србина и Италијана, сутра ће играти Хуберт Хуркач и Јаник Синер, као и Никлас Јари и Стефанос Циципас, па ће од дужине њихових мечева зависити почетак дуела Ђоковић - Музети.
Мастерс у Монте Карлу игра се за наградни фонд од 5.779.335 евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.