Izvor: RTS, 12.Apr.2023, 06:24

Атланта прошла Мајами у плеј-ину, Богдановић двоцифрен

Кошаркаши Атланта хокса савладали су Мајами хит 116:105 у плеј-ин дуелу за седмо место у плеј-офу.
Хокси су приказали сигурно издање на гостовању код екипе Хита од почетка до краја меча и славили су упркос томе што су били ниже рангирани противник.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Предност на полувремену за госте била је 65:50 и Мајами није успео да преокрене уз сву подршку публике.
Тре Јаг је предводио Хоксе са 25 поена, осам скокова и седам асистенција. Дежонте Мари је убацио 18, Садик Беј 17 поена. Богдан Богдановић је завршио са 14 поена – 2/8 за три, 3/3 за два.
Код Мајамија се највише истакао Кајл Лаури са 33 поена, Тајлер Хиро га је следио са 26, Џими Батлер је стао на 21 поену.
Хокси овом победом заузимају седмо место и заказују плеј-оф дуеле са Бостон селтиксима.
Мајами чека поправни меч против победника из дуела Торонто репторса и Чикаго булса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.