Izvor: RTS, 11.Apr.2023, 17:21

Кецмановић испао у првом колу Монте Карла

Српски тенисер Миомир Кецмановић завршио је учешће на мастерсу у Монте Карлу пошто је од њега бољи био Италијан Лорензо Мусети са 2:0 (7:6/7:1, 6:0) у сетовима.
Меч је трајао сат и по, а Србин је био конкурентан само у првом сету у ком ниједан тенисер није >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << успео да одузме сервис ривалу, па се играо тај-брејк.
После 1:1 на старту тај-брејка, Кецмановић је изгубио шест поена у низу, па је Италијан испоставиће се лако добио први сет.
У другом сету Мусети је фуриозно, без изгубљеног гема, стигао до победе и пласмана у друго коло, где ће му ривал бити земљак Лука Нарди.
Кецмановић је у понедељак поражен у два финала у португалском Ешторилу, и у синглу и у дублу, па је јасно да је и умор утицао на лак пораз од Италијана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.